Przejdź do treści Przejdź do menu

OBIADY


Wszelkich informacji dotyczących obiadów udzielamy pod numerem tel. 505 132 148.


Szanowni Rodzice,

zapraszamy Państwa dzieci do skorzystania z obiadów, które będą gotowane na miejscu – w Naszej Szkole. Zainteresowanych Rodziców prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej do i dostarczenie jej do kuchni od strony zaplecza (budynek A). 


OBIADY - KARTA ZGŁOSZENIA


CENNIK

OBIADY  ABONAMENTOWE:
- obiad mały: 9,50 zł
- obiad duży: 11,00 zł
- zupa: 3,50 zł

OBIADY POJEDYNCZE:
- cały obiad (średni): 12,00 zł
- drugie danie: 10,00 zł
- zupa: 5,00 zł

NAUCZYCIELE:
- cały obiad: 14,00 zł
- drugie danie: 12,00 zł
- zupa: 5,00 zł

Istnieje także możliwość zakupu obiadu jednorazowo - po wcześniejszym zgłoszeniu w stołówce do godz. 8.00. Osoby, które nie zgłoszą chęci zakupu obiadu, nie mają gwarancji otrzymania posiłku.


Opłaty za obiady w czerwcu wynoszą:

- obiad mały: 16 x 9,50 zł = 152 zł

- obiad duży: 16 x 11,00 zł = 176 zł

W związku z końcem roku szkolnego bardzo prosimy o uregulowanie zaległych opłat za obiady osobiście, jesteśmy do godz. 14.30 (wejście od strony parkingu).


Wpłaty przyjmowane są końcem i początkiem każdego miesiąca - najpóźniej do 5-tego. Po upływie danego terminu będzie naliczana dodatkowa opłata.

Nr konta, na który można płacić przelewem: 96 1240 6449 1111 0011 0893 5429 (Bank PKO S.A.)                         

Firma Gastronomiczno-Usługowa Wiesława Jodłowiec

ul. Lenartowicza 17

43-300 Bielsko-Biała

W tytule poproszę wpisać: imię i nazwisko dziecka, klasę i nr szkoły. Można tez płacić osobiście od strony kuchni (szczególnie przy odliczeniach obiadowych i odpisach).  

Wiesława Jodłowiec (Firma Gastronomiczno-Usługowa)


JADŁOSPIS OD 20 CZERWCA DO 25 CZERWCA         

Poniedziałek
- barszcz czerwony z ziemniakami i kiełbaską (A: 1, 2)
- kluski na parze w polewie truskawkowej (A: 1, 2, 3)
- kompot wieloowocowy

Wtorek
- krupnik z jarzynką i pietruszką (A: 4)
- bigos z młodej kapusty z kiełbasą śląską (A: 4), kajzerka (A: 1)
- herbata z cytryną

Środa
- zupa pieczarkowa z makaronem (A: 1, 2)
- kotlet z fileta drobiowego z ziemniaczkami (A: 1, 2, 3), surówka coleslaw (A: 2)
- napój jabłkowo-miętowy

Czwartek
- zupa koperkowa z ziemniakami (A: 1, 2, 4)
- spaghetti z mięsem i sosem (A: 1, 2, 3)
 - czarna herbata

Piątek
- zupa pomidorowa z ryżem (A: 1, 2, 3, 4)
- naleśniki z czekoladą i truskawkami (A: 1, 2, 3)
- kompot z czarnej porzeczki

Alergeny: 1 – gluten, 2 – mleko, 3 – jajka,  4 – seler, 5 – ryby

Z przyczyn nieprzewidzianych jadłospis może ulec zmianie.