Przejdź do treści Przejdź do menu

OBIADY


Wszelkich informacji dotyczących obiadów udzielamy pod numerem tel. 505 132 148.


Szanowni Rodzice,

zapraszamy Państwa dzieci do skorzystania z obiadów, które będą gotowane na miejscu – w Naszej Szkole. Zainteresowanych Rodziców prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej do i dostarczenie jej do kuchni od strony zaplecza (budynek A). 


OBIADY - KARTA ZGŁOSZENIA


Od grudnia ulegają zmianie ceny obiadów.

OBIADY  ABONAMENTOWE:
- obiad mały: 9,50 zł
- obiad duży: 11,00 zł
- zupa: 3,50 zł

OBIADY POJEDYNCZE:
- cały obiad (średni): 12,00 zł
- drugie danie: 10,00 zł
- zupa: 5,00 zł

NAUCZYCIELE:
- cały obiad: 14,00 zł
- drugie danie: 12,00 zł
- zupa: 5,00 zł

Istnieje także możliwość zakupu obiadu jednorazowo - po wcześniejszym zgłoszeniu w stołówce do godz. 8.00. Osoby, które nie zgłoszą chęci zakupu obiadu, nie mają gwarancji otrzymania posiłku.

Opłaty za obiady w styczniu wynoszą:

- obiad mały:  16 x 9,50 zł   = 152 zł
- obiad duży:  16 x 11 zł = 176 zł

Wpłaty przyjmujemy w dn. 10-12.01.22 r. w godz. 7.00-14.30. Bardzo prosimy o dostosowanie się do danego terminu. Wszelkich odpisów i rozliczeń prosimy dokonywać osobiście.

Wpłaty przyjmowane są końcem i początkiem każdego miesiąca - najpóźniej do 5-tego. Po upływie danego terminu będzie naliczana dodatkowa opłata.

Nr konta, na który można płacić przelewem: 96 1240 6449 1111 0011 0893 5429 (Bank PKO S.A.)                         

Firma Gastronomiczno-Usługowa Wiesława Jodłowiec

ul. Lenartowicza 17

43-300 Bielsko-Biała

W tytule poproszę wpisać: imię i nazwisko dziecka, klasę i nr szkoły. Można tez płacić osobiście od strony kuchni (szczególnie przy odliczeniach obiadowych i odpisach).  

Wiesława Jodłowiec (Firma Gastronomiczno-Usługowa)


JADŁOSPIS OD 17.01

Poniedziałek

- zupa grochowa z ziemniakami i kiełbasą

- kluski na parze z borówkami polane masłem

- napój owocowy

Wtorek

- zupa szpinakowa z grzankami

- lasagne z sosem beszamelowym

- herbata z sokiem       

Środa

- rosół z makaronem i pietruszką

- udko panierowane z ziemniakami, kapusta pekińska z ogórkiem i sosem jogurtowym

 -herbata owocowa

Czwartek           

- zupa z fasolki szparagowej z makaronem

 - gulasz z kaszą jęczmienną i ogórkiem kiszonym

- kompot wieloowocowy

Piątek                  

- zupa grysikowa z jarzynką i zieloną pietruszką

- paluszki rybne z ziemniakami, surówka z kapusty, marchewki i jabłka

- herbata z cytryną

Z przyczyn nieprzewidzianych jadłospis może ulec zmianie.