Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

JADŁOSPIS

JADŁOSPIS ABONAMENTOWY (23.04. - 25.04.2025 r.)
Poniedziałek
WOLNE
Wtorek
WOLNE
Środa
Grochówka z ziemniakami i kiełbasą (GLU PSZ)
Makaron z serem białym polane masełkiem (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Kompot jabłko-mięta G:200 ml
Czwartek
Rosół drobiowo-wołowy z makaronem, włoszczyzną i zieloną pietruszką (GLU PSZ, JAJ)
Kotlet schabowy, ziemniaki (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Kapusta zasmażana
Kompot wieloowocowy
Piątek
Zupa grysikowa z jarzynką (GLU PSZ)
Kotleciki rybne wypiekane w piecu, ziemniaki (GLU PSZ, JAJ, MLE, RYB)
Surówka wiosenna
Herbata z cytryną


JADŁOSPIS POSIŁEK JEDNODANIOWY (23.04. - 25.04.2025 r.)
Poniedziałek
WOLNE
Wtorek
WOLNE
Środa
Makaron z serem białym polany masełkiem 250g (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Kompot jabłko-mięta G: 200 ml
Czwartek
Kasza bulgur 150g (GLU ŻYT)
Bitki ze schabu w sosie własnym 100g/100g (GLU PSZ)
Sałatka szwedzka (wyrób własny) 100g
Piątek
Ziemniaki z koperkiem 150g
kotleciki rybne wypiekane w piecu 3 szt. (GLU PSZ, JAJ, MLE, RYB)
Warzywa na parze 100g
Herbata z cytryną


Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE
GLU PSZ - zboża zawierające gluten pszenny, JAJ - jaja, MLE - mleko i pochodne wraz z laktozą, SEL - seler, SOJ - soja , GLU ŻYT - zboża zawierające gluten żytni, GLU OW - zboża zawierające gluten owsiani, GLU JĘCZ - zboża zawierające gluten jęczmienny
G - gramatura